sábado, 23 de febrero de 2013

Segon taller al Club Handmade Terres de l'Ebre: Galetes decorades

Avui hem fet el segon taller!!! Passem del decoupage a la decoració de galletes...tot val si es handmade no??A pesar del fred ha estat un matí molt productiu!!!  Hi ha hagut unes quantes baixes d'última hora...la grip i els virus de la panxa han fet "estragos"...xiques espero que esteu millor!!! :)

El taller d'avui l'hem "dirigit" les germanes de sal i oli!!! Bàsicament Laura...que és la experta...jo (sandra) he fet d'ajudant! Tenim diversitat al club i això es una cosa bona perquè podrem aprendre moltes coses!!! Així que ja sabeu, si sou de les Terres de l'Ebre i teniu ganes d'aprendre coses noves poseu-vos en contacte amb nosaltres!!!

Us deixo unes quantes fotos que ha fet Sara de Wacapaka (integrant del club, tota una artista!) per a que pugueu veure com ha anat...


I us deixo unes fotos també del esmorzar que els hem preparat per si ens agafava gana amb tanta galeta!!! Uns red velvet i un bundt anomenat "Muerte por chocolate" que, tot i que queda lleig que ho digui jo, estava boníssim! Aviat trobareu la recepta al bloc de sal i oli! :)



Gràcies noies i gràcies Sara per estes fotos tant xules! Que?? Encara no us animeu a formar part del Club Handmade?? Ens podeu trobar al facebook també! Anem pensant amb el pròxim taller...a veure qui s'anima aquest cop!

Ah! I per últim, però no per això menys important, gràcies a Atzavara i a Daniela per cedir-nos el local una vegada més!!! :)

Una abraçada!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

gràcies per deixar el teu comentari!